2009 m. lapkričio 7 d., šeštadienis

Dainuojantis fotografijų albumas

Jei norite, kad svečiai pradėtų skirstytis, pasiūlykite jiems kavos - sakė "Žydrieji patarimai tikriems vyrukams" - Jie supras, kad vakarėlis jau linksta į pabaigą ir netrukus atsisveikins su šeimininkais.

O jei norite, kad svečiai pas jus daugiau nebeateitų, pasiūlykite jiems pavartyti asmeninį nuotraukų albumą, ir itin išsamiai pasakokite, kaip fotografavotės prie to žalio kipariso, už kurio stovi spaudos kioskas, kuriame pirkote pašto ženklą, kurį užklijavote ant antviruko, kurio paskui taip ir neišsiuntėte ir ką pasakė autobuso bendrakeleiviai, kai jūs 10 minučių pavėlavote, nes sumaišėte šiaurę su pietumis, nes pripažinkim, niekada ir nesigaudėte žemėlapiuose, - nėra nieko nuobodesnio už kito asmens asmeninį nuotraukų albumą - tvirtina psichologai.

Bet kartais į kitų žmonių fotografijas negali atsižiūrėti. Šis video sukurtas iš 4664 Noah Webb fotografijų, kuriose užfiksuota atlikėja Sara Lov dainuojanti "A Thousand Bees" ir bandanti susitvarkyti savo nuotraukų dėžutę:



Nežinau kodėl, bet paklausius šios dainos, man kažkodėl panūdo atidaryti savo nuotraukų dėžutę, kurios paprastai niekam nerodau ir pasižiūrėti, ko ten yra!

Gražaus savaitgalio! Ir nesušlapkit kojų!

5 komentarai (-ų):

Dare rašė...

Oi kokia teisybė dėl nuotraukų... Savos kokios visada nerealios, o svetimos - geriausia kankinimo priemonė :)

mika rašė...

O ypač - iš kelionių :))) Hm... nors jei pagalvoju, kas mane tikrai sudomintų - turbūt tipinės tos šalies interjero nuotraukos, kokių nors keistų daiktų-objektų atvaizdai, gal būt tradicijų ir papročių užfiksuotos akimirkos, bet tikrai ne žmogaus, kuris sėdi šalia manęs ant sofos portretas jūros fone :)))

Anonimiškas rašė...

niekada niekam nerodau nuotraukų, nebent labai prašytų :D man ir pačiai dažniausiai įdomu tik savo vaikystės fotoalbumą perverst :) ir tai nebeprisimenu, kada paskutinį kartą teko tai daryti :) kazkaip prisimenu kažkada iš vienos kelionės kuriozą, fotkinau fotkinau, išsiryškinau nuotraukas po kokio mėnesio ir bandau prisimint, ką aš ten fotkinau - nugi niekaip nesugebėjau prisimint, kam ten kažkokį balkoną fotkinau ar namą - ar ten įžymybė kažkokia, ar šiaip gražus :D

mika rašė...

Nereali istorija :)) Antroj vietoj po kelionių nuotraukų eina vestuviniai albumai :)

Anonimiškas rašė...

Bet nesakykit, yra atvejų, kai svetimus albumus gali žiūrėt su didžiausiu susidomėjimu, pvz., šviežiai įsimylėjus :D Tiesa, čia gal labiau ankstyvajai jaunystei būdinga, o ne solidžiam ir brandžiam amžiui, bet pro miglas aš dar pamenu tą jausmą, kai nuotraukos patyliukais pletkina ištisas istorijas... :D

Blog Widget by LinkWithin