2009 m. birželio 30 d., antradienis

Atsargiai su šaunamuoju

Neseniai gavau laišką nuo skaitytojos Indrės: "Sveika, probėkšmiais paskaitinėju tavo blogą, faina, smagu, (...) žodžiu liuks! Man dirbant su šautuviukais, jau 2 tyčia ar netyčia sprogo, o driokstelejo tai ohoho, gerai, kad vaikai akių neišsiplikė, ir gerai, kad arti epicentro nebuvo.

Čia beje sprogo tie pigiausi kiniški šautuvai, neduok dieve, kas vaikams būtų nutikę, aš tik jus įspėju apie tykantį pavojų, pati naudoju brangesnį, bet ne už 150 Lt,- turiu "rubbermade" firmos, ir kaitinimo laikas pas mane būna labai ilgas. Kartais ir apie save pagalvoju, kas būtų, jeigu? Atsargiai ir sėkmės!"

Ačiū Indrei už įžvalgas! Truputį užtrukau, kol suvokiau, apie kokio kalibro vinčesterius kalbama, bet pavojus realus. Mano karštasis ginklas - iš piguvos lentynos, ir jei pirkčiau antrą kartą, rinkčiausi rimtesnį, solidesnį: visų pirma kad būtų tekėjimo ribotuvas, nes dabar įjungus ginklą, klijai neprašomi, kaip snargliai laukan varva. Ir kad stovėtų stabiliai. Laimei, naudojau ginklą trumpai, taigi, nesprogo dar. O baisu.

Klausimas jums: ar esate turėję panašių, - kaip čia juos pavadinti - nelaimingų atsitikimų su rankdarbiais? Kas tai buvo? Kokį įrankį naudojote? Kokio patartumėte atsisakyti, nepirkti? O kokį rinktis? (Šios rubrikos neremia joks gamintojas, jeigu ką).

Tikiuosi, kad Indrės įspėjimas ir jūsų atsakymai apsaugos mus nuo panašių nelaimingų atsitikimų, kurių geriau jau nebūtų iš viso!

2 komentarai (-ų):

Kliukva rašė...

Turiu "Bosch". Kaista jis ilgokai, bet problemu jokiu. Ir garantija atrodo 2 metai.

Lileta rašė...

Kai perskaičiau antraštę ,iškart supratau ,kad bus kalba apie šiuos "ginklus ":)
Aš naudoju tokį papigiaiską ,ir jam jau apie 10 metų .
TFU x 3 ,kad tik neprisikalbėčiau :))))

Blog Widget by LinkWithin