2009 m. kovo 29 d., sekmadienis

Konkursas "MANO KOLEKCIJA": balsavimas prasidėjo!

Šiandien prasideda konkurso "Aš ir mano kolekcija" balsavimas. Balsavimo sąlygos:

1. Už patikusią kolekciją balsuojama komentarais - palikite komentarą, kurią kolekciją ir kodėl renkatės. Kriterijai? Juos nustatote jūs, skaitytojai!

2. Užskaitomi tik vardiniai balsai - t.y. "anoniminiai" nesiskaito.

3. Merginos-konkursantės, jūs irgi galite balsuoti, kaip ir visi kiti skaitytojai, atiduodamos VIENĄ savo balsą už savo arba už savo konkurentės paraišką.

4. Balsuojama nuo dabar iki balandžio 3 d. 24 valandos (t.y. brėkštant šeštadienio rytui).

5. Jeigu tam momentui dvi paraiškos surinks vienodą skaičių balsų, laimės ta konkursantė, kuri PIRMOJI sulauks vieno, jos naudai visą balsavimą nulėmusio balso. Bus užskaitomas VIENAS tik VIENAS - pirmasis balsas, pasirodęs po balandžio 3 d. 24 val., kuris vienai iš dviejų (o gal - trijų ar daugiau konkursančių?) bus lemiamas. Visi kiti vėliau pasirodę balsai nebus skaičiuojami. Galioja blogo valandų rodmenys.

6. Konkurso nestebi prazwuoterhouzkūpers, bet jame vis viena negali dalyvauti Kiosko darbuotojai, jų šeimų nariai ir artimieji bei asmenys, kurių sąsajos su konkurso Skelbėju kelia pagrįstų įtarimų dėl tų asmenų vertinimo nešališkumo.

Jungiame mašiną!


1. ATVIRUKAI


Konkursui siunčiu vienos kolekcijos vaizdelį. Istorija tokia - kažkokioje šalyje kažkada pamačiau vieną smagų atviruką. Nusipirkau du vienodus. Vieną panaudojau pagal paskirtį. Kitą pasilikau. Pamačiusi kur nors neperkrautą vaizdais juodai-raudonai-baltą atviruką vis nusipirkdavau. Pamaniau, kad naudosiu pagal paskirtį ir nuotaiką. Bet pagailėdavau. Taip ir susikaupė šis tas, ką išdidžiai galima vadinti kolekcija.


P.S. Tą atviruką, kurį padovanojau (Last night was...), mačiau įrėmintą prie Ex miegamojo lovos. Smagu, kad kitos moterys žino, ko iš jo tikėtis:))


2. EMPIRE STATE BUILDING
iš servetėlių

Neplanavau, bet kažkaip šovė mintis, kad reikia sudalyvauti.
Dekupažininkių nenustebinsiu, o nedekupažuojančios jaučiu nesupras:) Čia visos skirtingos servetėlės. Surinktos per 10 mėnesių. Neskaičiavau, baisiai tingiu :)))



3. ČIA MOLIUSKŲ GYVENTA..

Tuo tarpu, kai visi normalūs žmonės paplūdimyje guli, vartosi nuo šonelio ant šonelio, kilnoja rankas ir kojas, idant viskas gražiai nurustų, aš vaikštau susilenkusi arba kapstau smėlį, tarsi ką labai brangaus būčiau pametusi, ir vis ieškau ieškau... Renku akmenis ir kriaukles. Šįkart pristatysiu kriaukles. Man jos tokios gražios... Renku daugiau nei 5 metus. Jokiu būdu ne "Maximoje" ar "Droge":). Kolekcijoje tik mūsų šeimos surinktos bei draugų rastos ir padovanotos. Yra iš tolimų kraštų: Kroatijos, Prancūzijos, ir iš labai tolimų: draugės rastų Bengalijos įlankoje.


Eksponuoju jas vonioje ir visuose namų gėlių vazonuose (patingėjau nuo jų nurinkti, fotografuodama šią foto). Manau, šią kolekciją pildysiu dar ilgai.

4. PUSĘ KARALYSTĖS UŽ TAKSOFONO KORTELĘ!!!


Keistoka kolekcija, ar ne? Pradėjau jas rinkti gal prieš 8 - 9 metus, nusižiūrėjusi nuo bičiulės vokietės. Nors esu plepi, tačiau tiek kortelių tikrai neprakalbėjau. Rasdavau jų paliktų prie taksofonų, jų kabinų, keisdavausi su minėta bičiule, o vėliau ir pažįstami sužinojo šį mano pomėgį (beje, vieną žmogų užkrėčiau tuo pačiu). Gerus metus intensyviai rinkau korteles. Dabar kolekcija guli dėžutėje, nuo pat pradžių niekur neeksponuota, niekad nesuskaičiuota, nesusisteminta:). Bet kadangi jau dalyvauju konkurse, vakar suskaičiavau - turiu 97 taksofono korteles, gal iš kokių 6 šalių. Kolecijos nebepildau, nes, tiesą sakant, nežinau ar bėra taksofonų:) O jei ir yra, negi atsiranda jais besinaudojančių? Kurį laiką galvoju, ką su šia niekam nematoma, nenaudojama (nors tiesa sakant, vaikai mėgsta pažaisti) ir gal nelabai prasminga kolekcija veikti? Ar verta ją saugoti? Nors, jei matosi nuotraukoje, yra kortelių, kurias galima naudingai pritaikyti : pvz.: instrukcija, kaip užsirišti kaklaraištį arba kortelė su aritmetinės šaknies bei logaritmų savybėmis:)


5. ŠUKĖS LAIMĘ NEŠA


Norėčiau parodyti savo kol kas kuklią kolekciją, kuri po truputį pasipildo. Ištraukiau ją iš slaptavietės, mat labai saugau nuo... namiškių, kurie į ją kėsinasi. Labai susižavėjau mozaika, svajoju išbandyti, todėl ir atsirado ši kolekcija.


NEKONKURSINĖ, PARODOMOJI DALIS


Kadangi konkurso sąlygos labai griežtos, o konkurse vis viena dalyvauti labai noriu, prisistatau parodomojoje programoje. Taigi, mano namuose yra dvi nesąmoningai susidariusios kolekcijos - panašiai kaip vėjas supusto iš smilčių kopas, taip pas mane užnešė... gerą termometrų gūsį:



Nepatingėjau visus surinkti į vieną krūvą ir suskaičiuoti. Penki. PENKI?!!! Vienas vintažinis. Vienas - elektroninis. Jis, beje, ne toks tikslus nei gyvsidabriniai. Bet penki? Kodėl penki? O kur savaitgaliui???


Ir dar viena svetainės kolekcija: distanciniai valdikliai. Moku naudotis tik viduriniu. Truputį - antru iš dešinės. Kitų bijau. Nemoku. O jei parodo, pamirštu, nes taip retai juos junginėju. Nejaugi jų daugės? Man jau gana!...

O dabar palikite savo komentarą - balsą, kurį atiduodate už aukščiau minėtas keturias kolekcijas.

Ačiū skaitytojams, sėkmės konkursantėms!

17 komentarai (-ų):

bea rašė...

balsuoju už atvirukus. kodėl? nes istorija apie ex labai užkabino, o ir ta atvirutė skirta jam žiauriai miela. :)

Edita rašė...

Už atvirukus. Tokių nesu regėjus akyse, o ir su EX prajuokino :)

Unknown rašė...

Aš už servetėles :> Taip ir knieti visas išžiūrinėti :}

Ilona rašė...

1 balsas taksofono koretelių kolekcijai :) Kodėl? Todėl kad prisiminiau laikus, kai galėjom kalbėtis nemokai sujungę keletą laidų taksofono dėžutėje... kalbėdavom valandomis šiaip sau...

O aš visai pamiršau kad kolekcionuoju (o gal jau galima sakyti ir kolekcionavau, nes ten buvau prieš daug daug laiko) pizzos jazz atvirlaiškius :P prisiminiau kai pamačiau atviručių kolekciją...

Liaudanskis rašė...

Balsuoju uz taksofono korteles, net pagalvojau gal pasidalinciau, turejau kelias ekskliuzivines

Sima rašė...

uz taksofono korteles! nes ji man cia pati kolekcioniskiausia. ir ko gero turi didziausia isliekamaja verte :)

medula rašė...

Šukės. Vienareikšmiškai. Nes kiek iš apklaustų 10 žmonių pasakytų, kad galima kolekcionuoti... duženas? =]]]]

O Liaudanskio gera idėja, gal galima gera valia pagausinti dalyvių kolekcijas? Aš pvz laisvai ko nors pridaužyčiau..

mama rašė...

Mane sužavėjo ŠUKIŲ KOLEKCIJA. Todėl, kad: a) ekologiška ir moralu - daiktai bus panaudoti antrą kartą, b) dramatiška - kiekvienas šukė yra maža tragedija, be to, reikia slėpti nuo namiškių, c) pati svajoju apie mozaiką kur nors ant rūsio senos, kad išliktų ateities civilizacijoms.

Danguolė rašė...

už taksofono korteles. Oi kiek jos daug galėtų papasakoti.

Anonimiškas rašė...

Aš už servetėles (nors, prisipažinsiu, atvirukai irgi man paliko didelį įspūdį). Iš pradžių pažiūrėjus į nuotrauką pagalvojau, kad čia knygų ar žurnalų tiek pridėta, o pasirodo - servetėlės! Ir stovi sau tokios išdidžios - puikiausia interjero detalė :D

mika rašė...

Oho, atrodo, kad arši kova bus ir šįkart dėl prizo :)

Vienas balsas pasiklydo vertime: turėjo patekti į šiuos komentarus, o nukeliavo činajaus:
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1860553593046096362&postID=4844530401787256910;
Kopijuoju: (dar viena)
Jurga rašė...
Balsuoju uz atvirukus. Man patinka, kad tai ne tik atviruku, bet ir spalvu kolekcionavimas.

Lileta rašė...

As uz taksofono korteles ...kiek zmoniu ,kiek pokalbiu ,visa istorija .Isvis kaip pririnkt sitiek ?? :)

Agnė rašė...

Šukos, šukės ir dar kartą šukės... Kolekcija tikrai originaliausia. Jau ko ko, bet šukių tikrai nesugalvočiau rinkti. Tiksliau, kažkada galvojau, bet taip ir nepradėjau, neliko namuose vietos... Todėl ir atiduodu pagarbą žmogui, renkančiam tokius daiktus. Jei reiktų pagalbos, mielai padėčiau...

Kliukva rašė...

ŠUKĖS! Nes as irgi norejau, bet.... namuose ir taip perdaug mano hobiais apkrautu kampu, itariu kad sukiu vyras jau nebepakestu.....

Rūta rašė...

Už servetėles, nes jos atspindi dabar siautėjantį dekupažo virusą :) O antroj vietoj už šūkes, nes gyvenime nesugalvočiau jų kolekcionuoti :D

korabl urodov rašė...

už šukes.

Vaivaj rašė...

Aš už šukes, nes tokios klekcijos net įsivaizduoti negalėjau :-)

Blog Widget by LinkWithin