2008 m. gruodžio 15 d., pirmadienis

Leliumai: reklaminė pauzė

Matau, kad daug kas jau užsikrėtė kiosko kalėdinėmis idėjomis - puiku! Čia keletas papildomų idėjų, kurios man kilo vėliau, ir kurios gal padės jums darbuojantis:


  1. Eglutės šakas dažiau akriliniais dažais. Bet jeigu esate dažę tvorą - o tiksliau - jos strypelius, žinote, koks tai varginantis darbas. Alternatyva dažymui teptuku būtų purškiami dažai, kurių yra statybos parduotuvėse (apie 12-16 Lt flakonas). Dar kita alternatyva - ant lango purškiami "sniegai" - kurių būna pirkti net maisto parduotuvėse ikikalėdiniu laikotarpiu. Jie turėtų būti greitai džiūstatys, ir nesunkiai nuplaunami (juk skirti langų dekoracijoms), be to, įtariu, kad neturėtų ir smirdėti kaip pirmieji, sintetiniai dažai, kuriuos purškti tektų atvirose erdvėse, o tai jau komplikuota šaltuoju periodu.

  2. Cipcikus prieš klijuojant popierių nudažiau baltais akriliniais dažais - bet nemanau, kad tai būtina: visų pirma, daiktas per mažas, kad jį gražiai iš visų pusių apdažytum, antra, (įmanoma, bet!) gal per sudėtinga išdžiovinti cipciko "dantis" tose vietose, kur yra sukandimas :) Dažai uždžiūna, dantys sulimpa.

  3. Jei nepavyko piešinys ant žvakės - nevalykite jo popieriniu rankšluosčiu. Palaukite, kol akriliniai dažai išdžius, tada juos lengvai ir švariai nukaišite net nagu :)

  4. Ir galiausiai: negi niekas nepastebėjo? Pradžioje butelys buvo tuščias. O pabaigoj - pilnas :))) Kalėda!

0 komentarai (-ų):

Blog Widget by LinkWithin