2009 m. sausio 2 d., penktadienis

Balsavimas baigtas!

Ką tik baigėsi konkurso "PIMP MA DESKTOP" balsavimas. Finišo tiesiojoje lentyniavo du darbastaliai, ir atkakli kova vėliau vyko tarp 1-ojo ir 4-ojo darbastalio.

O dabar rezultatai, kuriuos jūs, skaitytojai ir dalyviai galėjote pasiskaičiuoti ir patys.
1. Pirmasis darbastalis. Darbastalis su pakaušiuku ir žaliais purpleliais.
Autorė Gretchen Duoba. Už šį darbastalį balsavo:
- niuxniux
- ilona
- magic
- Loreta

2. Darbastalis su imbieriniais gėrėliais ir fantastiniais multitaskingo įgūdžiais. Autorė Agnė - Žemugnė.Už jį balsavo Namų Darkytoja ir kliukva.

3. Darbastalis su lygintuvu, kaktusu ir kompiuteriu. Autorė Medula. Už ekologiją ir kaktusą pasisakė nuolatinis kiosko skaitytojas Ibn Liaudanskis (pavardė redakcijai žinoma).

4. Darbastalis su paslaptim. Autorė Ilona.

Už paslaptį balsavo:
- Medula
- Justess22
- Rūta
- Lileta ir
- 6 - ojo darbastalio autorė Rasa V.
5. Darbastalis su dramatiškai atkritusia pakaba. Autorė Neringa. Jam balsą atiduoda mikos kioskas! Vistiek žaviuosi! P.S .Neringa dabar irgi turi savo "kioską" ir ji labai laukia lankytojų, jei būsit netoliese, užsukite :)

6. Darbastalis su tikrais dažais ir kvepalų buteliuku. Autorė Rasa V.

Už šį darbastalį balsavo:
- mama
- Agnė
- Vaivaj
Suskaičiavus balus, išeina, kad laimėjo darbastalis su paslaptim! Keliu karšto vyno puoduką už visas dalyves, o laimėjusio darbastalio savininkei Ilonai linkiu daug kūrybinių sužibimų!
Ką gamina Ilona, apibūdinti vienu žodžiu iš tiesų neįmanoma - geriau patys užeikite ir pasižvalgykite jos kiosko vitrinose, - rasite daug įdomių ir gražių dalykų. Sutapimas, kad rytoj kaip tyčia važiuoju į Kauną - kelionė suplanuota dar pernai, taigi bus proga susitikti ir perduoti prizą. Prizas maišelyje. Iš Olandijos. Bet ne žolė. Kas ten - tegu pasako pati Ilona. Lauksim naujienų iš jos. O visoms dalyvėms ir balsuotojoms, ir vienam balsuotojui irgi - linkiu, kad pas jus apsilankiusiai kūrybinei laisvei atsirastų ir pakankamai KŪRYBINĖS ERDVĖS, pimp ma desktop, tsakant!

4 komentarai (-ų):

Lileta rašė...

Sveikinu laimetoja !!!!!

Loreta rašė...

Sveikinimai Ilonai ir laukiame laukiame naujų konkursų:)

groziogidas rašė...

Sveikiname Ilona, laukiame nauju konkursu, ir laukiame reportazo apie zole is Olandijos!

Ilona rašė...

Reportažas bus...Fotografuoja ir reziumuojam :)

Blog Widget by LinkWithin