2008 m. lapkričio 16 d., sekmadienis

Neišmesti gi juk?

Kažkada rašiau apie daiktus, kurie kaupiasi kiekvienuose namuose, jeigu juose nedaromos generalinės peržiūros.

Taip kaupiasi sluoksniais po truputį daiktai, kurie lyg ir nebereikalingi, bet išmesti gaila. Dekupažo požiūriu šie daiktai - dėkingiausia medžiaga, ant kurios galima išbandyti savo eksperimentus.

Tąkart pasirinkau du objektus: basutes ir rankinę. Basutes jau restauražinau, liko tik rankinė. Buvo: natūrali smėlio spalvos cerata:


Tapo: natūralios verstos odos rankinė su rafinuotu piešiniu:


Fashion inside: pasižiūrim, kaip atrodo ant ant modelio. (A, štai kur mano akvavitas kurio taip ilgai ieškojau - ant palangės!)


Man patinka. Dabar bent jau išmesti nebus gaila :))

Moralė: neišmeskite nereikalingų daiktų. Prieš tai bent pasitreniruokite!


17 komentarai (-ų):

groziogidas rašė...

Mika, tikiuosi tu jos neismetei??

Vaivaj rašė...

šį kartą žodžių pritrūkau. Na gal keli liko:
Bravo, super ;-)

Anonimiškas rašė...

Mika, rašyk pareiškimą savo noru! Su tokiom rankom ir galva ir per krizę nepražūsi... kaip tik atrodo mačiau laisvą vietelę Vilniaus vartuose nuomoja... o vienspalvių pabodusių ir nenaudojamų rankinių, batų, švarkų, odinių paltų etc. manau pritemps liaudis tokius kalnus..liks tik sezonais leisti kolekcijas "re-born by Mika" (Vaiva, kolekcijų šūkiui reikalinga tavo profesionali korektūra)

mika rašė...

PAREIŠKIMAS SAVO NORU:

iškilmingai pareiškiu, kad... o tai... kas pirktų? Bet taigi nuoma už kvadratą... O dar personalas... Gal aš kaip nors ant patento, pradžiai? Svarbiausia, kad akvavitas atsirado!

Ir dar manau, kad ta kašė man tiks prie dublionkės. Kaip sakė mano viena kolegė - "O... kas ta dublionkė" . (Sąjūdžio vaikai, atleidžiama :)))

Anonimiškas rašė...

Mano komentarai jau isnaudoti, tad belieka pasikartoti: super super...nepakartojama... taip ir norisi paciupineti, is arti pamatyti..

Anonimiškas rašė...

kadangi reguliariai jau keleta menesiu skaitau Mikos kioska, tai ir tikejausi, kad skaitytojai (ziuretojai) neliks be nieko po savaitgalio:))) linkiu toki tempa nuolat islaikyti.

mika rašė...

Oi... Ačiū... anonimiškas.
Šiaip, kalbant rinkos reguliavimo terminais, gaminu "į sandėlį", iš kurio periodiškai traukiu tokius kašius :) Ir prieš ateinant į svečius vaivaj, viską pakampėm suslepiu, suslepiu :))) Kaip kėkštas riešutus.
Šiaip įdomus eksperimentas buvo, daug įdomybių atradau, visiems skaitytojams siūlau išbandyti kažką netradicinio ir taip save (ir kitus) nustebinti.

P.S. Dieve, kiek pas mane dar nenaudojamų rankinių yra!!! O jeigu dar prasikošti pro humanizmo krautuvėles... mhhhh....

Anonimiškas rašė...

Bet tikrai nepakartojama. Aisku, butu pageidautina, kad pasidalintumet darymo metodika (zinau zinau, kad ne tam skirtas sis psl.), bet tokia nepriekaistinga kokybe atrodo, kad ir knieti suzinoti kaip kas:)
Tai kam Mika gaminat i "sandeli"? Siulau pas save (t.y. Jus) ta humanizmo krautuvele isteigti, pateiksim irodymus apie sunkia bukle ir mazu gal ka gausim?:)

mika rašė...

Bet kad čia nieko ypatinga!.. Ta pati dekupažo technika, kurios galima išmokti kad ir http://www.craftladies.puslapiai.org/ , jeigu nenori eiti į kursus! O į sandėlį gaminu, kad turėčiau ką chronologiškai išdėlioti ant kiosko lentynų :))

Anonimiškas rašė...

Aš praradau amą...Paskaičiau kitų komentarus ,žiūriu ne aš viena tokia ...Nežinau ką pasakyt.Noriu kažkaip išsireikšt ,bet neišeina ...TIESIOG NEREALU ,bet matau gi ,kad realu...Nu noriu ir aš ją pačiupinėt...


ne ,nu rimtai ,nu trūksta žodžių...

mika rašė...

Nu va tai gražiausia... Komentarai - be žodžių :)))

88888888, bent tu žmonėms pasakyk, kad tai ELEMENTARU, nes matai kad niekas netiki :)

groziogidas rašė...

Mika, tu is zmoniu atemi snekejimo dovana ir palieki tik pora fraziu, aisku ju tarpe "elementaru" nera tikrai :D :D

mika rašė...

Supratau, kad ir vėl išsišokau... Atsiprašau daugiau taip nedarysiu :)

Deimantė rašė...

Fantastika!!!! Tikrai nerealiai gražu!100 balų, ne -200, vienu žodžiu tiek, kiek tik gali būti...

mika rašė...

Ačiū, Deimante!

groziogidas rašė...

Atejau pasidziaugti kad pagaliau man pasidave vienkomponentis kraklius :D :D :D :) p.s. nieks cia neisisoko :D :)

mika rašė...

OHOHO, plojam katučių Neringai -o aš su juo taip ir neišdrįsau prasidėti - Šaunuolė!

Blog Widget by LinkWithin