2008 m. lapkričio 2 d., sekmadienis

Kioskas įkvepia vėl

Neseniai viena nuolatinė skaitytoja (pavardės prašė neskelbti) prisipažino, kad skaitė kioską tol, kol pati užsimanė išbandyti dekupažo techniką. Moteris sėkmingai susidorojo su užduotimi ir, noriu tikėti, kad sėkmingai puošia savo buitį ir aplinką toliau! Dar kartą sakome bravo ir skaitom laišką nuo kitos pastovios skaitytojos Kliukvos:

"... aš dar dekupažinu. Na tiesa sakant, plagiatinu.... Mika, aš čia dariau mišrainę su kukurūzais ir skardinė liko, na ir nekilo ranka išmesti ją. Tai va, išėjo puikus dekupuotas vazonėlis kaktusui :-)"

(Nuotrauka Kliukvos)

Koks čia plagiavimas, čia inspiravimas.is. Visų pirma šaunus pats ekologinis viso reikalo sprendimas - tai, kas turėjo nugulti sąvartyne tapo namų dekoru. O labiausiai man patinka kad maksima neteko dar vienos progos parduoti "Vazono kaktusui už tik 5,99 made in China ir tik iki lapkričio 7 d. imtinai ir tik didžiuosiuose prekybos centruose".

Kol rašiau reportažą, atskrido dar viena žinutė nuo Kliukvos:

"..Per pusryčius šian priverčiau visus valgyti žirnelius, kad dar vien skardinė atsilaisvintų :-)"

Oi Kliukva Kliukva, kava su žirneliais pusryčiams - šaunu, bet nepamiršk, kad vyrai - mėsėdžiai. Beje, jei neklystu kažkur mačiau... bekono skardinėse dėžutėse... Skanaus visiems, jeigu dabar valgote.

O jeigu nevalgote, reiškia dar nesate alkanas. Bet jau galima gerti kavos!

(Laukite tęsinio. Šiandien)

12 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Sveiki. Raso ta "moteris", kuria ikvepe Mikos darbai, o gal labiau jos tekstai:) Deja, po menesio itempo galvojimo ir dekupazinimo (gal kokie 8-9 dalykeliai (dezute, 2 pakabos, veidrodelis, kanė:)), vazonas ir pan.)dekoruoti) siandien vyrui, kuris mane labai palaike sioje veikloje, pasakiau, kad nusivyliau dekupazu:(((( Taip stengiuos, taip stengiuos,o nesigauna labai kruopsciai. Darbeliai tokie labai jau hand made..pernelyg..:( matosi klijai, dazu ir lako teptuku bruksniai..Na, bet gal dar nenuleisti ranku, reiktu pateikti darbus vertinimui kokioj svetainej, pasakytu klaidas gal? zodziu, liudesys...ir sia laisva diena muza manes neaplanke...

Anonimiškas rašė...

Jauciu kavos kvapa... tarp adatos dygsniu =]

Anonimiškas rašė...

Kliukva, labai gražu:)
Ypač visokiems kaktusams, sukulentams, kuriems tie žiedeliai ant skardinės - didžioji svajonė, sapnas...;)
Šį komentarą bando sudūzgenti bite...
Anoniminė dėl to, kad neperkanda registracijos atminties beigi jos atgaivinimo plonybių.
Tebūnie...
Nebžinau, ar papiktinsiu, ar įkvėpsiu, ale, žinokite, labai puikios skardinės ir nuo kavos ir netgi nuo augintinių maisto...pastarosios būna tokios diiidelės, kartais labai gerai pasitarnaujančios dekupažo įrankiams (teptukams, pieštukams, voleliams, žirklėms laikyti...;)

mika rašė...

Rasa, šaunu, kad pati pabandei dekupažą ir jau tiek daug visko prigaminai. Suprantu,kad daug kas nepavyksta ar daug neatsakytų klausimų. Išeitys yra kelios: prisiregistruoti forumuose (pvz. supermama.lt ar craftladys.lt) - ten yra moterų, kurios mėgsta konsultuoti; ten pat galima perskaityti daug informacijos, kuri naujokei bus labai vertinga; dar vertingiau nueiti į kursus jau su praktika ir savo klausimais - juose tikrai sužinotum naudingų patarimų. Sėkmės!

mika rašė...

To Medula: šiuo metu geriu kavą ir jau audžiu naują pranešimą. Labai tikiuosi, kad siurprizas Tau patiks...

To bite: Birute, smagu kad čia užsuki ir komentarą palieki - aš asmeniškai įkvėpimo dažnai semiuosi iš skaitytojų (jiems to net nežinant). O dėl anonimiškumo - tai šitas blogas įeina į google paslaugų paketą, todėl jeigu neturi gmail'o jis tavęs ir neatpažįsta, ir leidžia komentuoti anonimiškai. PS Linkėjimai kolektyvui & Co :)

Anonimiškas rašė...

Oj, Kliukva raudona sedi, nes darbas "ANT PUBLIKOS" visas isdeliotas... Aciu kolegos, ir uz plagiata, ir uz pagerima, ir uz tai, kad kazka ir mano darbai ikvepia (cia as tau, Medula).
Rasai - na skaitau ir kaip apie mane parasei. As irgi kazkada "nusiviliau" dekupazu. Del to paties - kad ne laso "nubegto" dazo, kad servetele be rauksliu, ir t.t. Tada meciau viska. Praejo geras menuo. O serveteliu juk nebegali nebepirkti :-) Na ir vel pradejau po truputi. Ir taip kelis kartus. Kazkaip reika leisti siam procesui "pailseti". Dabar padariau daug smulkiu darbu, mano nuomone neprekaistingai del kokybes, ir jauciu vel kad nebenoriu daugiau, vel pereinu ant siuvinejimo. Tai kad viskas su tavim gerai. Sekmes!

mika rašė...

Kliukva Tau raudonis labai tinka :)) O servetėlių neišmesk - jei jau dekupažas atsibos galutinai, žinai kam savo servetėles galėsi perleisti už atatinkamą mokestį :)))

Anonimiškas rašė...

Ne ne, as dar nenutariau visam laikus mesti sita reikala. Kaip tik dabar, 20:03 (pamiegojusi geras 2.5 val) (kada baigsis sita nesamone, gal mane reikai istirti, kaip eksponata, kuris labai daug miega?), begu dazyta ta skardine nuo zirneliu :-)
P.S. as tokia pat deze nuo kavos turiu..... Tiesa kur pirki ta savo padaza? Marks & Spencer? Turiu viena laaabai maza kaktusa...

mika rašė...

Pomidorų pastą galima perku išiki, ta dėžutė kainuoja 79 cnt vienetas.

Anonimiškas rašė...

Bite neištveria neišdūzgusi:
toji pomidorų pasta - tikras gėris ir turiniu, ir forma...;)

Anonimiškas rašė...

Kliukva, vakar egoistiskai skleisdama savo nusivylima dekupazu, net nepagyriau tokio grazaus Tavo (Jusu?) darbelio. Labai jaukus, subtilus. O labiausiai uzbure foto..Va tokia isivaizduoju x zurnale, skiltyje-pamokeleje apie dekupaza..
Ir aciu uz paguodos zodzius. Maniau, kad su manim vienas is dvieju: arba perfekcionizmo bacila arba nesugebejimas susitelkti ties vienu uzsiemimu..:/ Kai esi ne vienas toks, vis smagiau:)

Anonimiškas rašė...

O aš vat dė....hm.. dėmesio neskiriu (vistiek visos supratot ką NORĖJAU pasakyti =) dekupažui, gražu pamatyti, nuoširdu pagirti kitų užbaigtą kūrinį, bet niu ne mano smėlio dėžė. Tai vat y kaip sužinoti, perfekcianystė aš ar ne..

Iš tiesų - šaunuolės, žaviuosi visų užsidegimu ir kantrybe vis šalinti, dažyti, skusti, trinti, purkšti, džiovinti ir kažką ten dar..

Blog Widget by LinkWithin