2008 m. lapkričio 5 d., trečiadienis

Dar daugiau kavos

Pamenu, kai pasisiūliau Medulai pagaminti kavos indą, paklausiau josios:
- O... koks jūsų virtuvės interjeras? Kokios spalvos, koks stilius dominuoja? - bandžiau ieškoti pagalbos salėje, kad neiškrisčiau iš konteksto. O ji man:
- Ai... kad jis ten toks.... nenuspėjamas, šiaip mes prie interjero nieko nederiname, tai ir tu atsiduok įkvėpimui, - ramiai kalbėjo moteris.

Gerai, pagalvojau. Tuomet darysiu kaip užplauks. Įkvėpimas įplaukė ir išplaukė, o tai, kad "ant nematuškių" pataikysiu (drįstu teigti) į dešimtuką - negalėjau net susapnuoti. Paprašiau, kad Medula atsiųstų savo interjero nuotraukų.

Ištraukos iš laiško, cituoju:

"... kavos indelį su prieaugliu atsinešiau namo, nugi I-DE-A-LIAI atitaikyta į mūsų neapsakomai pretenzingą interjero spalvą =] Mikai Dekup'ordinas už uoslę.


Vyras žiūrėjo žiūrėjo ir sako man: "ir... kiek išleidai?". Iš pradžių nesupratau už ką, pasijutau nekaltai kalta už nuslėptus pirkinius... Po to įgavau drąsos "tai kad čia šiaip, dovana". Tada vyras susinepatogino, permetė mintyse gal kokias užmiršo šventes ar progas...

Kai abiejų sąžinė visgi buvo patikrinta, į sceną išstojo įvertinimas visos situacijos "ai čia taaaaa (atkreipkite dėmesį į nutęstą gaidą!) jūsų avantiūra ... tęsiasi?" Ir ką galėjau jam atsakyti?

Pridedu visus įmanomus variantus Mikos dovanytės įkomponavimo į mūsų interjerą. Daugeliu atvejų dėjau prie visų pretenzingos interjero spalvos objektų, kad įtikinčiau - spalva atitinka velniškai.

Aišku stovės dėžutė su kava virtuvėj, bet virtuvės kėdės tokios fuchsijos spalvos... Todėl kiekvieną kartą ištraukusi kavą (tegu tik neišgirsiu!) turėsiu išgirsti vieningą svečių AAAACH... Oi kaip aš dabar pasikelsiu, kad mane interjere net kavos dėžutės ir nano-saldaininės spalvos priderintos... Mika, ale sakiau - genialiai pataikei!" Citatos pabaiga.

Bet Medula, ar Tu pagalvojai, kaip aš dabar jaučiuosi - beveik... kaip interjero dizainerė! Kavos visiems!

Nuotraukos Medulos.

3 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Zinot, pastaruoju metu (nuo tada, kai isiliejau i serveteliu ieskotoju gretas) kur kas daugiau, sakyciau dvigubai daugiau laiko praleidziu virtuveje, - pamaniau vakar... Deja, seimynyksciams del to daugiau ir ivairesnio maisto nekliuva.. chi chi..:))) Spekit kodel??? :)))

mika rašė...

Simptomai aiškūs. Du kartus dienoj krakliaus (2x1), mediumas prieš pietus. Ant nakties akrilo :)

rasuole rašė...

super. tiesiai i desimtuka. isskyrus tai, kad tokio daikto kaip krakliaus dar neturiu,na bet visokios ten antikos 1 ir 2 virtuveje savo pozicijas uzsikariauja. Nors tas vaizdelis, kai: ant grindu banke baltu akril dazu ir banke lako, ant palanges dezute teptuku, daziuku, dar kokie du pusgaminiai, ant spinteliu rankeneliu kaba dvi dziustancios pakabos (geresnio budo neradau), pradeda mane trikdyti..

Blog Widget by LinkWithin