2009 m. rugsėjo 1 d., antradienis

Dituvos sendaikčių turgus: 2 dublis

Taip, buvau Dituvoje dar kartą. Mažiau pirkau, daugiau mačiau. Sutikau naujų pardavėjų, o ir matytieji buvo pasipildę sandėlius. Kaip visada sendaikčių turguje gali vaikštinėti valandų valandas ir netikėtai pamatyti tai, ko nepastebėdavai anksčiau.

Vežimėlis gėlėms vis dar laukė naujo šeiminko su nuosavu namu ir patio:

Tarp vinių, servyzų ir akumuliatorių paslikas gulėjo lapės kailis.

Priėjusios dvi moteriškės glostė jį, vartė, stebėjosi, kad gerai išsilaikęs ir apgailestavo: gaila, kad lapės dabar nebemadingos. Ar tikrai lapės dabar nemadingos?

Aišku, jeigu yra lapė, turi būti ir triušis:


O dabar pirkiniai: vazonas akmens masės rozmarinui auginti (be dekoracijos) 1 vnt. - 7 Lt .

Lupatyno gėrybės: "Next" laiveliai - visiškai nauji, 15 Lt už abu.


Čia matyt mane ta lapė įkvėpė. O gal auksinis rudenėlis. O gal Surikovo "Bojarynia Morozova"?

Šapka - 10 litų. Puikiausios kokybės. Įtariu, kad siūta pagal užsakymą, nes jokios etiketės nėra, kad pagaminta Kinijoje. Šilta velnioniškai, su užlaidomis ant ausų. Kailis? Čia gal kotikas? Ondatra? Fredkos? Siūlyti variantus. Nors koks skirtumas. Naturprodukt!

Naudinga informacija norintiems vykti į Dituvos turgų: nuo "Eglės" parduotuvės į Dituvos sodus važiuoja 35 maršrutinis autobusas! O prekeiviai tarpusavyje šnabždėjosi, kad tai buvęs paskutinis "riebus" šeštadienis, po rugsėjo 1-osios mažės pirkėjų, greičiausiai kris ir kainos...


Jei jūs sendaikčių turguose randate įdomių unikatų, kviečiu dalyvauti konkurse -

12 komentarai (-ų):

mama rašė...

Ak, liuks pirkiniai, giriu.
Aš dar ir triušį turbūt būč prigriebus.
O ten, pirmoje foto, matyti toks staliukas su kėdėm... Tokių man reikėtų. Kažin, gal dėl tokių daiktų verta baladotis į pajūrį... Gaila, kainos nesimato...

mika rašė...

Oi triušis buvo auksaspalvis, morkvinis, ryžas - kaip bepavadinsi tikras angelėlis - graužė sau ramiai daržovę. Myliu triušius, bet negi bute laikysi?
Kėdžių kainos nežinau - bet manau kad reikia paieškoti kituose turguose - Rietavo (ten tie patys prekeiviai atvažiuoja) ar net Vilniuje Kalvarijų turguje - ten paviljonuose irgi visokių baldų parduodama.

Anonimiškas rašė...

Ojej, aš ten noriu noriu noriu! Kodėl viskas taip toliiii? Tiek gėrybių, bet labiausiai sužavėjo triušis - ar jis irgi sendaiktinis? :D

mika rašė...

Morkvinis triušis šviežias ir švelnus! Bet triušis, kaip supratau, yra kiekvieno sendaikčių turgaus atributas. Beveik simbolis :))

medula rašė...

Tai gal tą triušį sezono uždarymui turgai ir pjauna?? ir iš jo kailio daro šapkę (taviškė turbūt paskutinės mados "kutiūr 2008")..

mika rašė...

Eik peklon. Tai dekoratyvinis cuculis.

Vaivaj rašė...

Sužavėjo kepka...

Tu rimtai nori gyvo triušio??? B-)

Anonimiškas rašė...

as irgi lupatynu gerbeja, reiks ir man sudalyvauti tame konkurse, tik neisirenku, ka pristatyti...

mika rašė...

Tai siųsk kelias "paraiškas" - jų kiekis neribojamas, kaip ir nuotraukų kiekis kiekvienoje paraiškoje. Sėkmės konkurse ir labai laukiam tavo "grobinių"!!!

Anonimiškas rašė...

ooo, aš turiu lapę :D kabo rūbų spintoj ir laukia savo dienos :D manau, kad lapės vėl bus madingos :)

mika rašė...

O aš manau, kad jos niekada neišeina iš mados! Tiesiog reikia rasti progų jas dėvėti.

Lileta rašė...

Man tai tas vežimukas gėlėms patiko ,taip ir įsivaizduoju jį prie namo laiptelių ....Tik prie nuosavo namo , o ne daugiaukščio ...m- m- m ...svajuko dramblionės ....

Blog Widget by LinkWithin