2009 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Servetėlės-pakvietimai

Atrodytų, kas galėtų būti originaliau vienkartiniame servetėlės gyvenime už inžinerinę mintį, paliktą kavinukėje po išgertos kapučino kavos.... ar naują šviežią rulonėlį genialioms mintims užfiksuoti vonios kambaryje.... ar istorija apie gilias savasties paieškas ir asmeninį susiliejimą su kava...

Bet pasirodo, kad tai - dar ne riba. Bryn, kaligrafė iš pašaukimo ir pagal profesiją, sugalvojo pakviesti draugus į savo gimtadienį, surašiusi kvietimą ant paprasčiausios popierinės baltos servetėlės:

Ji sulankstė servetėlę kaip atviruką, priekyje nupiešė restorano, kuriame turėjo vykti vakarėlis, fasadą, o viduje surašė kvietimo tekstą. Gražu, originalu, ekologiška, - tiesiog miela. O tokį kvietimą norisi išsaugoti kartu su nuotraukomis iš vakarėlio.

Šaltinis: http://100layercake.com/blog/archives/1011

6 komentarai (-ų):

Ilona rašė...

Kokia paprasta ir geneali mintis...

mika rašė...

Taigi. Viskas, kas genialu - yra taip paprasta, bet tai sugeba įžvelgti tik genialiai kūrybingi žmonės.
Šiuo atveju visas grožis yra tolygus, nesusiliejęs dalilyraštis. Ne veltui autorė - profesionali kaligrafė. Tai bepigu jai...

Vaivaj rašė...

Geras :-)
Tokį kvietimą tikrai pasilikčiau atminimui ;-)

medula rašė...

gražuma...bet tai dar atrado rašiklį kuris ant plonytės servetėlės neįsigeria kiaurai..man patiko. Be to, manau nebūtina būti profesionaliai kaligrafei - jei kieno raštas simpatiškas ir geras rašiklis po ranka, irgi puikuma gausis!

mika rašė...

Bet kaip taip parašyti - kad nė popierius neįtemptas, neįplėštas, ir rašalas niekur neišsiliejęs?.. Jau dievaži.

Daiva rašė...

Uch, kruopštumo tam tikrai prireikė... :}

Blog Widget by LinkWithin