2009 m. balandžio 1 d., trečiadienis

Nota Bene: inspirado visur ir visada

Kiek kartų esu sau sakiusi: "užsirašyk tą frazę, pasižymėk tą mintį, užfiksuok tą momentą, - juk pamirši!!!". "Ai ne, prisiminsiu", - sakydavau sau.

O kitą rytą išties neprisimindavau. Ir kiek tokių atvejų buvo - šimtai. Apmaudu. Aplankytą įkvėpimą jau įpratau konspektuoti, o sparnuotų frazių - dar ne.

Servetėlių inžinieriams jau pagamino: sėdi sau kavinėje, maišai atšalusią kavą ir projektuoji ant jų brėžinį metų variklio vardui laimėti. Juk nepeckiosi baltų rankogalių?

Bet šiandien kioske turime gaminį žmonėms, kurie bet kuriuo gyvenimo momentu suranda ką pasižymėti, tik neturi ant ko:

Servetėlės su paraštėm. Visai kaip mokykloj, tik be datos ir be N.D. šone. Labai tikroviška ir savotiškai sentimentalu, jeigu jau nebebijai savo klasės auklėtojos.

O cukriukai labai mieli. Ant tokio galima parašyti palinkėjimą Valentino dienos proga ir, įdėjus į atviruką, nusiųsti savo simpatijai. "Su ta pačia",- kaip dainuotų Vladas Bagdonas, - "gramatine klaida":

O šitą lapą duodam prasižengusiems - tegu perrašo čia mokinio taisykles, ir 30 kartų:

Bet raudonųjų paraščių viršūnėje puikuojasi produktas žmonėms, kuriuos inspirado aplanko ypatingais vidinio susikaupimo momentais, kasdien!

Šią produktų seriją Niujorko Vaizduojamojo meno mokykla sukūrė savireklamos tikslais, skatindama savo mokinių kūrybingumą ir drąsindama juos visuomet užfiksuoti savo genialias idėjas, kad ir kur jie bebūtų, kad ir ką jie bedarytų...

P.S. O čia gimininga siela: liniuotas virtuvinis rankšluostis iš medvilnės, kuris atrodo visai kaip jo popieriniai pusbroliai viršuje.

Šaltiniai: http://www.trendhunter.com, http://www.betterlivingthroughdesign.com

4 komentarai (-ų):

Agnė rašė...

Super :D :D :D Čia ypač tiktų poetams, savo eiles kuriantiems prie kavinės baro...

Anonimiškas rašė...

cukriukai tai jėga :) kaip smagu būtų - primėtyčiau į kišenes draugams su rašteliais

Justė rašė...

tobula pakuotė visomis prasmėmis... likau sužavėta ... pamačiau šios dienos šedevrą - ačiū Tau, Mika :)

mika rašė...

xo xo xo :))) smagu, kad pataikiau :)

Blog Widget by LinkWithin