2009 m. kovo 15 d., sekmadienis

Dėmesio konkursas: MANO KOLEKCIJA

Dar taip nėra buvę: kad konkursas gimtų taip greitai, taip spontaniškai ir sulauktų tokio audringo palaikymo. Bet ko čia stebėtis - juk taip ir turi būti: skaitytojai (p)rašo - kioskas dūzgia! Ačiū Rasuolei už idėją:

"...Tad siūlau, Mika, organizuoti Tavo bloge (kadangi jis baisiai populiarus ir čia renkasi daug konkursų mėgėjų) naują konkursą (kadangi turiu tokių keistų dalykų, kuriuos renku:))). Nekantrauju išgirsti Tavo sprendimą:) Todėl kol kas nesakysiu, ką renku:) ..."

Iš tiesų įdomių dalykėlių galima rasti kiekvienuose namuose. Pasigirkim, pasirodykim, pasigrožėkim ir gerai pasilinksminkim!

Aš renku kamščius. Ir skardines nuo pomidorų padažo. Ir ... ai, gal vėliau pasakysiu. O ką renkate jūs? Gal rimiškių lipdukus? O gal firminius rankšluosčius iš viešbučių, kuriuose apsistojate? Poznanės žemėlapius? Tatuiruotes? Antikvarines sagas? Bebrų iškamšas? Šiškas? Aukštojo mokslo diplomus? Mėlynus aukštakulnius su pentinais? Vyriškus antrankius? Vintažinius gorsetus? Karbiuratorius? Vyną? Pasaulinės literatūros aukso fondą (nes lentynoje dar liko 1,20 m)?

Konkurso sąlygos (kas kartą truputį jas modifikuoju, todėl jei ketinate dalyvauti ir/ar balsuoti, perskaitykite iki galo:

KONKURSAS

"MANO KOLEKCIJA"


1. Konkurse gali dalyvauti visi ir visos, net jeigu ir neužsiiminėjate rankdarbiais, bet kažką renkate ar kolekcionuojate. Kolekcijos gali būti kuriamos sąmoningai (nuolat ieškant įdomiausių eksponatų), arba nesąmoningai (kai staiga pastebi, kad nusipirkai dar vieną "Lietuvių-anglų kalbų žodyną). Esmė - pasirodyti ką turite tokio ypatingo pririnkę ir kokią vietą tie daiktai užima jūsų gyvenime.

2. Konkursui galima pateikti vieną arba kelias nuotraukas. Čia svarbu, kad viena nuotrauka reprezentuotų vieną kolekciją. Todėl jeigu norite pristatyti dvi kolekcijas, siųskite dvi nuotraukas ir t.t. Nepamirškite, kad nuotrauka gali būti ir koliažas, susidedantis iš kelių nuotraukų.

3. Kiekviena nuotrauka ir kiekviena kolekcija turi turėti trumpą aprašymą laisva forma, pvz.: kaip gimė kolekcija, kada pradėjai rinkti objektus, kodėl renki ir kaip. Gal atsitiko su tuo rinkimu kokių nors kuriozinių atsitikimų? Kur eksponuoji ir kaip ir t.t...

4. Labai svarbu - parašykite, kaip norite kad jus pristatyčiau. Kai kas mėgsta vadintis tik vardu, o kai kas - ir pavarde. O kai kam labai svarbus yra jo kūrybinis pseudonimas Jei turite blogą, parašykite man jo adresą, tokiu būdu jį pareklamuosime.

5. Visos nuotraukos su jų aprašymais bus eksponuojamos vienoje vietoje - t.y. viename blogo įraše. Laimės ta, kuri gaus daugiausiai skaitytojų balsų - t.y. jų komentarų. Balsuojama bus ne už autorių, kad ir kiek kolekcijų jis būtų pristatęs, bet už atskiras kolekcijų nuotraukas. Todėl tekstas po nuotrauka, kaip matote, yra labai svarbus. Argumentus, už ką balsuoti, pasirenka patys skaitytojai. Skaičiuojami bus tik neanoniminiai balsai.

6. Paraiškas siųsti adresu mikoskioskas@gmail.com iki kovo 29 d. 20 val. (sekmadienį dar lauksiu paskutinių nuotraukų). Pirmadienį - kovo 30 startuojam su balsavimu.

7. Pasilieku sau organizatoriaus teisę dalyvauti nekonkursinėje - parodomojoje programoje :)

REKOMENDACIJA. Mano manymu, kuo paprastesnis konkursas - tuo smagiau jame dalyvauti. Todėl siūlau neįvedinėti (t.y. neprašyti) tokių išimčių, kaip pvz. "o galima dabar mano kačiukas prabalsuos?". Jei eisime šiuo keliu, dalyvavimo sąlygų bus daugiau nei pačių dalyvių, o tai jau - visai nebe fun.

Ir aišku, koks konkursas be prizų! Prizas slepiasi vienoje šių dėžučių:


Visiems - sėkmės, laukiu jūsų paraiškų su nuotraukomis!


2 komentarai (-ų):

Vaivaj rašė...

Nu Mika, tas kačiukas - tai akminiukas į mano daržą ...

Bet šįsyk dalyvausiu :-)

mika rašė...

Nebūtinai :))). Dalyvauk, dalyvauk, pasilinksminsim :)

Blog Widget by LinkWithin