2008 m. gruodžio 16 d., antradienis

El Ciosco Inspirado: kalėda

Iš skaitytojos laiško: "Pradėjus skaityt apie tą šaką, pamaniau, kad kažkuris manasis kaimynas irgi pasiskaitė šitą pamokėlę :))) Nes eidama mačiau šiandien laiptinėj tvarkingai ant laikraštukų padėtą džiūti šviežiai nudažytą šaką :)))" magic.

O dar kita skaitytoja rašo: "Mika, nu tavo el kiosko toks INSPIRADO!!! Pamačiusi "kraujuotas" šakeles (vyro epitetai) supratau, kokios eglutės reikia mūsų namams =] (...) MB prisiskaite straipsnių apie erkes ir uždraudė šiemet gyvas egles, o negyvos iš Ermitažo kažkaip nėra prasmės, kai vaikų neturim. Padarysiu aš jam tavo variantą. Galės papukus skaičiuoti ant šakos =] " Medula.

Dar po savaitės gavau įrodymą:

"...galvojau išvis apsieiti be eglės ir dirbtinių lempučių, bet pamačiau kioske idėją su dažyta šaka ir raudonais kaspinėliais ir sugalvojau tarpinį (tūlam lietuviui įprastesnį) variantą. Aišku, šaką išvadino "kruvina", bet rezultatas gyvai kukliai simpatiškas =] Nenorėjau perspaust..."
Medula

Savikaina kukli: Šaka, guašas ir žaisliukai - žaisliukų galima nusipirkti maksimoje už 1,99 Lt įvairių spalvų. Žali šalikėliai ant bumbulų - Medulos idėja.

P.S. Čia turbūt ne sutapimas, kad maksimoje kalėdinės dekoracijos dar iki švenčių parduodamos su nuolaida? Ar taip gražu?

Kalėda.

2 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Mika, jau tradicija tapo pradėti rytą su kava ir kiosku :) Tik va, kaip tikra blondinė noriu klausti - o kas tas "inspirado"??? Inspiruota ar dar kažkas?

mika rašė...

Taip, "inspirado" tai ne nuo žodžio "spira", bet nuo lotynų kalbos žodžio "inspiratio". Įkvėpta, inspiruota - lietuviškai kalbant.

Blog Widget by LinkWithin