2009 m. rugsėjo 14 d., pirmadienis

Stiklinis manekeno čerepokas

Paprastai skelbdama naują paraišką konkursui, pavadinime užrašau ir autoriaus vardą. Bet šįkart sutrikau: juk nerašysi "stiklinė - autoriaus vardas kilmininko linksnyje,- galva"?

Diana atsiuntė labai simpatišką rašinį apie stiklinę galvą, - vietomis netgi apimdavo keistas jausmas, kad skaitau ne reportažą apie sendaikčių lobį, o ištraukas iš Sopranų kronikos.

Diana: "Norėčiau ir aš sudalyvauti tokiame linksmame konkursėlyje:)

Šią galvą pirkau Klaipėdos raj. Dituvos turgelyje. Manau, kas gyvena Klaipėdoje ar aplink ją , tikrai žino, kur yra Dituvos sodai. Turgelis dirba trečiadienį, šeštadienį ir gal, (tiksliai nežinau) sekmadienį.

Pardavėja , kuri pardavė manekeno galvą - paprasta moteriškė, prekiaujanti senais baldais ir visokiais niekučiais. Suderėjome 10 litų kainą ir ji tikrai buvo patenkinta, kad atsikratė tos galvos :)


Įsigijau šią galvą todėl, kad labai mėgstu įvairias kepures , o joms, kaip gerai žinoma, reikia tam tikros pakabos, kad forma išlaikytų. Tai va, dabar viena laiminga kepurė tupi ant stiklinės galvos.


Dar nebuvo laiko, bet norėčiau vidinę manekeno galvos pusę išklijuoti auksine folija ir užlakuoti. Kai kurie siūle pripilti visokiu gėlių ir kruopų, bet kažkaip nesinori ten berti kruopas. Visgi greičiausiai bus auksinė folija..."

9 komentarai (-ų):

humanobserver rašė...

quite interesting sculptures

http://exposemaximum.blogspot.com/

GinCherry rašė...

Atsimenu kai mokiausi mokykloj, tik nepamenu kokioj klasėj tai vienoj indų parduotuvėj pardavinėjo tokias įvairių spalvų stiklines galvas, dar mąstėm klasiokei dovanų pirkti :) O kaštavo man regis apie 50 pinigėlių :)

Anonimiškas rašė...

cheche, labai gerai atrodo :) reikia dar poros begalvių į kompaniją :D

Vaivaj rašė...

Ją reikia fosforu nutepti, kad naktį šviestų :-)

mika rašė...

Oi aš tai neatsimenu, kad tokios galvos būtų pardavinėjamos indų parduotuvėse :))) Aš tai tos galvos nedažyčiau niekuom, man ji ideali :)))

Unknown rašė...

ee, o gal ji uzsidetu vietoj lempos?:)

mika rašė...

Tiksliai, čia tai bent idėja! Ir netgi tokia, su zagvozdke - na, žinai, tipo, kaip komiksuose būna - kai šauna mintis herojui, virš jo galvos nupiešiama lemputė.

Dar viena idėja - galva - terariumas. Apačioj padedi samanų, musmirių, kerpę vieną kitą, dar kokį nykštuką iš Kindersiurprizo - ir - voila - labai stilingas terariumas :)))

GinCherry rašė...

MIka, galvos neguldau [hehe, labai tinkantis čia posakis], kad visose indų parduotuvėse jų budavo, bet vienoj, Vilniaus gatvėj tikrai buvo :D

mika rašė...

O tai kodėl indų parduotuvėse o ne pvz. kur nors prie muzikos įrangos ar žieminių paltų?

O gal čia... mišraines maišyti jose reikia?

Blog Widget by LinkWithin