2009 m. rugpjūčio 7 d., penktadienis

Lietuviška knyga apie dekupažą

Nuo rugpjūčio 12 jau galėsime vartytį pirmąją lietuvišką net 200 psl. knygą "DEKUPAŽAS".

Joje galima bus rasti ne tik išsamų dekupažo pradžiamokslį, bet ir daugybę išsamių pamokėlių su nuotraukomis (dvipusis dekupažas, print-room dekupažo popierius, reljefinis paviršius, 3 būdai kaip išgauti 3D dekupažą, darbas su folija, paveiksliukų iš žurnalų perkėlimas ir dar daug naujų dalykų).

Knygos autorė Neringa Krankalienė.
Kaina: 28.90 Lt
Valio!

22 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

eisiu pirkt .Noriu išmokti bent pagrindus ,o pradžia tokia sunki..

Ina Smirnova rašė...

Būtinai nusipirksiu - mano meškiukams reikia gražių aksesuarų :) Ačiū už informaciją )))

mika rašė...

O kokių aksesuarų "paprastai" reikia meškutėms? Rankinuko, batukų, čemodano atostogoms... Dar?

Ina Smirnova rašė...

Kartais žveriukams reikia net namukų, pvz tokių:
http://ina-smirnova.blogspot.com/2009/07/blog-post_8194.html

;)

Anonimiškas rašė...

hm, jei būtų kitos autorės, gal ir pagalvočiau. bet pirkau žurnalą apie dekupažą, kuris buvo parengtas su jos pagalba, tai man kažkaip... nelabai. tai nuo knygos susilaikysiu.
o jei jau reklama- spalio mėnesį alma litera irgi išleis knygą apie dekupažą (autorė A.Jenkins). plius dovana- 10 lapų su dekupažo paveikslėliais

mika rašė...

Girdėjau atsiliepimus apie žurnalą ir buvau labai skeptiška. Bet kai pamačiau jį, man tas žurnaliukas visai patiko! Tikėjausi kad ten daug blogiau bus, sprendžiant iš komentarų. Ir darbeliai įvairiapusiški, ir apie medžiagas labai išsamiai parašyta - jeigu toks būtų išėjęs prieš metus, kai pradėjau dekupažinti, tikrai būtų daug pinigų man sutaupęs :)

Bet ne tik dėl to. Pirkau iš vienos lietuvaitės 4 prancūziškus žurnalus apie dekupažą. Jei pasakyčiau ką galvoju iš tikrųjų, tai jūs manim vis tiek nepatikėtumėt. Atrodytų, Prancūzija - stiliaus ir skonio tėvynė... Bet kad šitaip skonio neturėti - čia kalbu ne tik apie darbelių autores (kurioms tai buvo matyt pirmieji darbukai), bet ir apie leidėją... Man regis, pas mus net vaikai gražesnius darbus padaro.

Pamatytų prancūzės, kokius grožius lietuvaitės kuria, jos gi įsivarytų kompleksą!

Apie Almos Literos knygą nežinojau, labai ačiū už informaciją! Rašysiu apie visas knygas, kokios tik bus apie dekupažą, nes tai gali būti įdomu kiosko skaitytojams - ne taip dažnai tokios knygos pasirodo Lietuvoje.

PS Šitas postas ne reklama(norėčiau:) - tik informacija besidomintiems ;)
PPS O aš tikiuosi kad kioską skaito Kalėdų senelis, gal jis man padovanos šitą knygą ;)?

Anonimiškas rašė...

rašiau rašiau, o komentaras pradingo :) tingiu kartotis, tai trumpai- džiaugiuos, kad žurnalą nusipirkau po pirmų savo bandymų- irgi sutaupiau :D nes priemones pirkau pigesnes, paprastesnes- kad nebūtų gaila, jei nepatiks/neišeis. o jei būč viską pirkus iš reklamuojamos parduotuvės...
sakykim, kas man nepatiko- pasigedau daugiau autorių, daugiau įvairesnių darbų. ir vis tik anaiptol ne viskas pasirodė aišku. vėl gi džiaugiuos, kad pirma prisiskaičiau, prisižiūrėjau internete- mokykla buvo geresnė nei kad būtų buvus tik iš žurnalo. iniciatyva sveikintina, bet...

o dėl skonio... dėl jo nesiginčijama, ar ne? :)

mika rašė...

Dingusio komentaro ir man labai gaila - kaži kurioje transkontinentinėj interneto erdvėje yra dingusių be žinios komentarų kapinės?

Žinoma, kad dėl skonio nesiginčijama ;)!

Lauksiu visų įmanomų knygų ar žurnalų apie dekupažą - kuo jų daugiau, tuo mums, dekupažininkėms smagiau!

Anonimiškas rašė...

o geras, būtinai pavartysiu ;)

Anonimiškas rašė...

Taigi Artmanija isleido knyga apie dekupaza ir dar zada pasirodyt rudeni Lacheses is SM ruosiama knyga. Reik taupyt pinigelius.

mika rašė...

Taip, žinau, kad Linutė ruošia knygą - ir ją pažinodama, labai jos laukiu!

Oi vargas Kalėdų seneliui - kai gaus mūsų višlistus, ką jis darys?

(Apie Artmanijos knygutę nežinojau - eisiu ir susirasiu ją, ačiū, Anoniškas!)

Unknown rašė...

leidykla mintis taip pat šią vasarą pradėjo naują serija "Kurkime kartu" - viena knyga jau pasirodė, rugsėjo mėnesį pasirodys sekanti D.Thomas ir M.Fox dekupažo knyga, kaip atnaujinti senus daiktus ir suteikti dvasios naujiems.
taip pat ruošiamas dar vienas daug praktikuojančios dekupažistės lietuvių autorės leidinys, tai ateityje laukia daug smagios literatūros ;)
besidomintieji, šios leidyklos informaciją galite stebėti http://www.mintis.org/knygos/lt/rankdarbiu-knygos/kurkime-kartu

mika rašė...

Oho, kiek DAUG aš, pasirodo, NEŽINAU!!!

Lachesė- Lina rašė...

oj gerulis, koks pletkų skyrelis apie knygas :)gavau nuorodą iš draugės :D kaip malonu,Mika, kad iš manęs tikiesi daug, nenuvilsiu,galvoju,.. nors reikia pavartyti ir kolegų knygas,kad galėčiau padaryti geriau :D gerai,kai esi paskutinis...... ir dar nepriklausomas. Dekupažistės mielos,knygų rudeniop,kaip grybų po lietaus, tad gero grybavimo po knygų pasaulį :) O mano knyga ir bus leidykloje MINTIS , beje,teko nagus prikišti ir prie tos dabar pasirodysiančios.

Anonimiškas rašė...

o ar kas jau mate, sia knyga pirkti? kur jos ieskoti knygynuose, spaudos kioskuose ar dar kur?

Anonimiškas rašė...

ar yra gyvu cia? Gal kas jau matet kur pirkti sia knyga?

Anonimiškas rašė...

Google it :)

Anonimiškas rašė...

Sia knyga pavadinciau chalturke ir niekaip kitaip. Kas turit Rankdarbiu kraiteles zurnala, tai man pritarsite

Unknown rašė...

sveikos! lietuvos rinkoje jau pasirode dar viena knyga apie dekupaza, sikart leidyklos MINTIS. nors knygu sia tema yra daug, bet bent man sis leidinys issiskiria, gal meniskesnis? :)
beje, perkant internetu tiesiai is leidyklos puslapio, kaina gaunasi net pigesne nei kaikuriuose knygynuose: http://www.mintis.org/knygos/lt/knygu-katalogas/dekupazas

Fėjos rašė...

noriu pirkti sau ir artimam zmogui knyga apie dekupaza, kuria pasirinkti pradedantiesiems, bet, kad butu ir stiklui ir medziui??? PADEKITE ACIU :)

mika rašė...

Na, kad nevačiau visų knygų - tik kai kurias. Iš tų, kurias varčiau man labiausiai įspūdį padarė "Dekupažo magija" - gražus, solidus leidinys, vėlgi, neturėjau kada knygyne ją perskaityti :) Mano patarimas būtų - nueiti į knygyną ir iš ten esančių knygučių, jas pavarčius, pasirinti tą, kuri bus arčiausiai širdies - juk visada matosi, ar knyga leista paskubomis, ar su meile, ar su meile pinigams :) O jeigu ir "nepataikysit" - ne bėda - bet kuri knyga apie dekupažą, šiaip ar taip žiūrint, yra vertinga, iš visų gali šio to pasimokyti.Sėkmės!

Fėjos rašė...

kai as tokia specialiste tai nerlabai ka suprantu...tiesiog savamoksle esu dekupazo myletoja :)))) bet issirinkau "Dekupazo magija" :)ACIU :)

Blog Widget by LinkWithin