2009 m. vasario 18 d., trečiadienis

Ne prostitucija, bet fetišas tai tikrai

Vakar gavau laišką nuo skaitytojos Simos, kurio ištrauką norėčiau pacituoti:

"... noriu pagirti tavo kioską, man labai patinka kaip tu rašai, kaip pateiki savo mintis, taip gyvai ir raiškiai bei vaizdingai. Tavo blogą aš skaityčiau, netgi jei rašytum apie automobilių detales (na, jei apie detales, tai gal ir neskaityčiau), bet jei apie remontus, pavyzdžiui, tai tikrai skaityčiau..."

Oho! Apie automobilius tai išmanau tiek, kiek apie jų detales. O apie detales neišmanau nieko. Bet galimo blogo niša puikiai įvardinta. O su tuo rašymu... Žinote,

Rašymas - kaip prostitucija.
Iš pradžių tai darai, nes tau patinka,
vėliau - nes to paprašo draugai.
O paskui jau darai tai už pinigus.

Moljeras

Gražūs žodžiai. Ir kiek juose tiesos! Aš jau seniai kažką tokio įtariau, tik garsiai nedrįsau sakyti. O skaitytojos laiškas mane tik padrąsino kitam žingsniui.

Todėl šiandien oficialiai atidarau


dar vieną blogą,


kuris bus dedikuotas argentinietiškajam tango ir yra skirtas svetainės Tango Balsas pagyvinimui ir palaikymui. Blogo idėja ir tikslas:

Tango Balsas yra tinklapis, kuriame skelbiama įdomi ir vertinga informacija tango šokėjui. Tačiau tango pasaulyje įvyksta tiek įdomių, kuriozinių ar neįtikėtinų atsitikimų, kad tinklapis jiems užfiksuoti kartais būna tiesiog per lėtas. Taip atsirado Tango Balso Blogo idėja, kurią puoselėju jau trejetą metų :) Jis skirtas ne tik tango šokėjams, bet visiems, kurie domisi argentinietiško tango kultūros populiarinimu. Taip pat tikiu, kad ne vieną susidomėjusį šis blogas atves į Tango Balsą gilesnėms tango paieškoms ir studijoms, - tokia šio blogo idėja ir tikslas. Ačiū, kad skaitote!

Lauksiu visų jūsų svečiuose - Tango Balso Bloge!

9 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Sveika, Mika,
labai džiaugiuosi, kad rašysi apie tango, sėkmės tau ir daug daug daug skaitytojų

mika rašė...

Ačiū, Halina, na, daug skaitytojų tikrai nebus - nes tango pati žinai - nėra masinė kultūra, bet jeigu jau žmonės sako, kad skaitytų ir apie karbiuratorius, tai...

Susitiksim tango kioske:)
A ko į milongas nevaikštot?

Anonimiškas rašė...

Tai, kad nueinam karts nuo karto, tik vis su jumis prasilenkiam, be to, visgi, nesam prancūzai ir dar metų tango nešokam (žr. http://tangobalsas.blogspot.com/2009/01/tango-pranczikai.html), bet šį penktadienį žadam ateiti...

P.S. Gal tango ir nėra mistinė kultūra, bet KABLYS - galingas :)))))

Agnė rašė...

Mika, ačiū už tą blogą ir už nuorodas į Zazos Fournier dainas. Tik visa bėda, sunku dirbti, nes vis reikia paleisti kitą... O ir rūbus reikia užstatyti skalauti, bet dainuoja taip gražiai :D Koks jos balsas... Ech... Kaip ir rašė Halina, rimtas kablys, pavojingas.
Nors manuoju tikriausiai taptų senoji muzika. Jos fonoteka po kiekvienos kelionės didėja beveik grėsmingai (Lietuvoje, savaime suprantama, įsigyti originalų galima nebent festivaliuose ar retuose koncertuose).

medula rašė...

Visiems šampano ir vieno kąsnio sumuštinių naujo blogo atidarymo proga! ir gražiu žingsneliu ram-pam pam... ar koks ten ritmo įgarsinimas :)

Vaivaj rašė...

jausmą, kad šitame blogo gyvybės bus mažiau, bet... Eisime skaityti apie tango :-)

groziogidas rašė...

Mika, nebesusiguadau as tavejame bloge, reiks laiko kad priprasciau prie dizaino naujojo.. :D

mika rašė...

Pažinimo džiaugsmas!

Anonimiškas rašė...

Neiškenčiau neperfrazavusi Moljero: Dekupažas - tai prostitucija... ir t.t.

Blog Widget by LinkWithin