2008 m. spalio 26 d., sekmadienis

Byzniswūmeniškas halovynas

Ar kada nors susimąstėte apie tai, kodėl tokie vienodi vizitinių dėklai? Visi sidabro spalvos. Juk net batai būna... trijų spalvų: juodi, rudi, arba spalvoti. Kodėl toks aksesuaras kaip vizitinių dėklas negali būti priderintas jei ne prie rankinės, tai bent... prie asmenybės?

Taigi nusprendžiau vieną dieną pagražinti savo kolegių buitį ir būtį - surinkau jų vizitinių dėklus ir apdeitinau juos pagal kiekvienos charakterį, skonį ir pomėgius. Šita klius Astai - ji labai mėgsta visokias biuro priemones, dar geriau, jeigu jos - neįprastos formos ir spalvotos.


Pas ją galima rasti kačiuko formos rašiklį ar širdelės formos trintukų, aš jau nekalbu apie jos pieštukus, lipdukus ir visokiausius skirtukus! Jei kas turi nematytą rašiklį ar drožiklį - iškart neša jai. Kuo daugiau spalvų - tuo geriau!
O šitas dėklas klius kokiai nors fyfai, dar nenusprendžiau kuriai, bet pažiūrėsiu, kad tiktų prie jos juodo rankinuko:

O šitą tai pasiliksiu sau: na žinote, jūra, švyturiai, audros ir bla bla bla mes iš Klaipėdos... Nebent dalyvaučiau mainų programoje, tada, aišku, tektų dovanot...

O šitas - mano kolegei, kuri neseniai baigė studijas Londone ir netgi gavo diplomą! Tikėtina, kad Big Ben'as jai primins malonias akimirkas, praleistas užsienyje. Prie knygų.

Kalbant apie Londoną...
Mums taip besėdint jai atskriejo žinutė iš ūkanotojo Albiono. Skaito:
"...Draugės kolegė nuvažiavo į Dubliną porai dienų prasiblaškyti. Tai nuėjo vakare į bariuką ir susipažino su linksmų plaučių vyruku. Smaginosi abu,- aišku ir vienas kitas bučkis buvo. Jis pasiūlė jai pas jį naktelę praleisti, bet moterėlė atsisakė. Kitą dieną kitas bariukas:) jame vėl tą patį vyruką susitiko ir toliau abu linksminosi, tačiau vakare eilinį kartą pas jį eiti atsisakė, bet šį kartą jis jai adresą paliko savo, jei persigalvotų. Moterėlė kitą dieną grįžo į Londoną, pradėjo darbą, bet žiūri, kad veidas visas išbertas, tai ji nubėgo tyrimus pas daktarą pasidaryti, nuo ko čia. Po tyrimų kitą dieną daktaras jai skambina ir prašo kuo greičiau pas jį ateiti. Nuėjo moteris, o čia daktaras su policija jos laukia ir klausia, ar pastaruoju metu ji buvo šalia negyvų zmogaus kunų, ar dirba gal su jais, ar kaip. Sako, kad ne, tikrai ne. Nes jūsų bėrimai atsiradę nuo negyvo žmogaus, kai jis pradeda gangrenuoti ir skleisti puvimo kvapą. Tada, klausia, gal kartais su kokiais draugais buvote ir jie su tuo susieti? Na susipažinau Dubline su vaikinu ir bučiavausi su juo... Policija paprašė to vaikino adreso ir apsilankė pas jį. Ir ką jūs manot? Vaikino bute dvi negyvos moterys su apirusiais kunais ir jos dar vis buvo tebežaginamos! Tai pasirodo atsisakydama eiti pas jį, moteris liko gyva..."

Perskaičius žinutę visi buvo lengvame šoke. Vienas spuoguotas vaikinas pašoko ir trumpam dingo iš ofiso. Kiti pradėjo raukytis ir žiaukčioti, kai kas nustojo valgyti pyragaitį... Nežinau, ar tai dar viena miesto istorija, ar tikras nutikimas, bet persiunčiau draugams, turintiems paauglių vaikų. Iš vienos tokios draugės netrukus gavau atsakymą:

"Paskaičiau savo dvidešimtmetei dukrai istoriją, o ji ir sako, kad tie, kurie skaito, domisi ir persiuntinėja kitiems tokias istorijas patys yra dvasiniai lavonai..."

Toks blaivus protas iškart sugražino darbinę atmosferą į kompiuterius. O aš pradėjau analizuoti: jeigu tikėsime indikacijomis, tai vaikino veidas turėjo būti nusėtas net ne spuogų, o ištisų kraterių... Tai viena. Antra, - na nežinau, Londone nebuvau, bet sprendžiant iš istorijos, tai arba Londono baruose tamsu kaip nosiaryklėj... arba tą merginą išties sužavėjo jaunuolio "nepaprastai turtingas dvasinis pasaulis", su kuo mes ją (jį?) ir sveikiname!

Šiurpu? Baisoka? Artėja helovynas... Tad pasitikime jį... be spuogų! (Čia galėtų būti kokia nors antispuogino reklama)

Nu kaip jums tie dėklai, ką?

21 komentarai (-ų):

Vaivaj rašė...

Dėklai tai nuostabūs, bet jau pasakaitė, košmaras natūralusis.

Na o jei kas man leistų rinktis, tai aš, matyt, rinkčiausi taviškę arba londoniškąją, bet po tokios pasakos, tai...

groziogidas rašė...

Mika, nu blin buk gera daugiau tokiu pasaku nedek. Nes man negera... pasidaro.. nuo ju... fui. Nu nezinau ka as siandien sapnuosiu. O dar neseniai svajojau kad gal ir nieko butu veziuoti i anglija pasitobulinti. Dabar visada tavo pasaka bus su manimi :D :D :D jach kaip slykstu..

Beje, jau seniai norejau parasyti tai, kas uzgime spaustuveje viena darbo nakti.
Dama, pasidabinusi pucci basutemis, dekupazintais kulnais (prazydo gelemis) beganti pilies gatve pirkti krakliaus. Dabar puos rankine. Irgi prazys.

Beje, kur ta tavo rankine? AS gal ir jau maciau, tik nebeprisimenu...


Meta2007

mika rašė...

Moterys, ruošiamės helovynui...
-
Meta2007, labai miela Tave čia matyti ir išgirsti - jau galvojau kad dingai :) Ar šiaip, į Londoną kur išvažiavai...
O tašikę tai pabaigiau - tik laukiu kokio tai inspirado, kad ne tik fotkė ten būtų, bet ir kokio skaitalo, intelektualaus.

Anonimiškas rašė...

Vizitkių dėklai geruliai tokie - ypac juodai baltas variantas (nu fsio, as fyfa 'škias?)ir tos spalvotos abstrakcijos...
pasakaitę jau girdėjau, bet vistiek fuuuj =]]]]

mika rašė...

Ką tik atnešiau į darbą visus keturis dėklus, išpyliau juos ant stalo (taip, efektingai) ir sakau: o daba atspėkit, kur kieno dėklas. Ką gi - tikra pataikiau įtikti ir stilistiškai, ir tematiškai: Asta griebė spalvotąją, o mergaitė iš Anglijos - Big Beną. Taip mums begraibstant atėjo TA FYFA kur pasakojau ir pasakė: o man reikia šitos - ir nusinešė su savimi... tą juodai baltą. Ho ho ho: šitaip pataikyti į charakterį ir skonį - net pati nesitikėjau! Taip kad, Medula, Tau teks laukti kitos partijos...

Dar nespėjus tų dėklų apšildyti gavau iš TOS FYFOS kitą užklauą - jai reikia juodo, nu, tokio teatrinio dėklo...

PS Medula, nesiparink, aš jau Tau kavos dėžutę baigiau:)

Lileta rašė...

Sveika:)Senokai čia buvau ,tai radau ką paskaityti ir naujais tavo kūriniais pasigrožėti.Prisipažinsiu,tik pažiūrėjus ,pirma mintis -"laptopai",antra mintis-nieko sau,Mika pradėjo kompus dekoruot?Trečia mintis-oi,dar nepradėjo :)Super idėja ,tikrai ,man labai patiko tie dėkliukai.Netgi turiu tau klausimu :))
Nu ,bet tu pagalvok dėl "laptopu"....įsivaizduoji kolegių reakciją....
:))

mika rašė...

Tai tiapliapą dekupuoti nėra sudėtinga - tik va kur gauti, tokį, kurį leistų patiuninti, nes neduokdie kokį inventoriaus numerį užkrakliuosiu :)))

Anonimiškas rašė...

Ačiū tau brangioji už fyfišką dėklą! Kaip gera laiku praeiti pro kolegės stalą ir būnant fyfai gauti dovanų nuostabų vizitinių dėklą.:) Tai ačiū dar kartą, pietūs višbutyje iš manęs kaip ir tarėmės. Bet! Kadangi tas dėklas man nelabai tinka prie mano juodo rankinuko, tai Mika man pažadėjo padaryti dar vieną - tinkantį. Taigi, laukite tęsinio - Fyfos dėklas2 .

mika rašė...

Blyn.

Vaivaj rašė...

Oi tu Mika Mika , ir vėl prisišnekėjai ;-)

O mano laptopą dekupuotum...

mika rašė...

Pas mane tik su užsirašymais...

Anonimiškas rašė...

Ačiū Mika už spalvotąjį dėklą!!!

mika rašė...

Astute, nešiokis į sveikatą :)

Anonimiškas rašė...

mika, paknopstom nubegau ir nusipirkau juoda rankinuka..

fyft... fyyyft... ;]

Kafijos dezute dziusta? mmmm... nevalingai kojoje atsirado tikas is nekantrumo =]

mika rašė...

Ne, nu Medula, nu kokia tu FYFA? Tu net ne blondinė, neapskrudusi iki morkos oranžinio atspalvio, kurio prekinis pavadinimas yra "Californijos ypatingasis" ir net neprisiklijuoji gelinių nagų...

Jo, dėžutė, jau prie pabaigos lai lai lai.

Anonimiškas rašė...

kAIP TIK DABAR SEDZIU lONDONE, ir Starbucke (kavineje) geriu kava. O aplink tiek daug spuoguotu ... Begu ...

mika rašė...

Liaudanski, prieš išeidamas paimk iš visų vizitines, maža ką... Ar gydytojas klaus, ar policija... Ir šiaip...
:))))

Vaivaj rašė...

Čia šiek tiek iš laptopų dekoravimų serijos...
http://laptops.techfresh.net/wp-content/uploads/2008/08/dell-1525-art-series.jpg

Vaivaj rašė...

Čia šiek tiek iš laptopų dekoravimų serijos...
http://laptops.techfresh.net/wp-content/uploads/2008/08/dell-1525-art-series.jpg
O čia yra ir visa foto galerija.
http://www.ubergizmo.com/15/archives/2008/08/dell_studio_mike_ming_editions.html

Anonimiškas rašė...

Mika, bet gi aš nei blondinė, nei įdegus, o nagai pas mane visiškai nulinio dydžio ir tik bespalviu lakeliu padengti..Tai taip išeina, kad aš visai ne fyfa?? atidavei man dėklą iš meilės, ne kitaip...:)

mika rašė...

Aš jį ne atidaviau, o tu jį sau pasiėmei - o kadangi dar jį darydama įsivaizdavau su juo tik tave, tai net nenustebau kai jį nugvelbei iš po nosies :)

Blog Widget by LinkWithin