2009 m. gruodžio 3 d., ketvirtadienis

Meduolinė joga Advento laikotarpiu

Žvaigždutės, mėnuliukai ir širdutės? Neįdomu, pasenę...


Va jeigu meduoliai veiktų kažką prasmingo - visai kas kita. Kaip kad šitie - kol visa šeima sėdi prie stalo ir kemša kūčių valgius, jie daro jogą! Meduolių lėkštėje - visos populiariausios jogos asanos: vakrasana, trikampis, karys 2, lotosas...

O... gal ir visai prasminga tokių meduolių ant šventinio stalo turėti? Jau lyg ir dėtumei į lėkštę dar vieną šaukštą šaltanosių su mėlynių įdaru, bet... čia pamatai iš gretimos lėkštės į tave žvelgiantį ir pūškuojantį meduolį, sustingusį tiltelio asanoje ir.... ir supranti, kad gal jau užteks to nežmoniško maisto naikinimo tavo traktui?

Jums kurie meduoliai labiausiai patinka? Man šie: šuniukas, žiūrintis žemyn, karys 3 ir svanasana (negyvėlio asana), - pastaroji skamba ypač įpareigojančiai.

Kas toliau?

"Saulės pasveikinimo asanų rinkinys dviems" o gal meduoliai pagal tai chi? O gal meduoliai iš Šaolinio vienuolyno su Džaki Čano siluetu? Pagyvensim, pamatysim.

Kur radau: Apartment Therapy

11 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

man tai smagiausias 'plūgas' ir 'karys I' :))

ginte rašė...

taigi puiki dovana jogos centro savininkams ;). tiesa, tik vieną pažįstu, kuris meduolius valgo (kitiems įsitikinimai neleidžia), bet (kaip iš tos Tele 2 reklamos)juk Kalėdos :)

mika rašė...

Pala pala kokie įsitikinimai jogams neleidžia meduolių valgyti? Juk ten nėra mėsos? O jau prieskoniai - kardamonai ir cinamonai tai tikrai indiški?... Pirmą kart girdžiu.

Anonimiškas rašė...

Oi, vat Džeki Čano formelių tai jau tikrai neatsisakyčiau :D Ir galvoju, kad visai tiktų jo veidas prie meduoliukų, toks labai tradicinis meduoliškas - truputį kvailas, truputį geras ir truputį gudrus :)

mika rašė...

Gerai, užsirašau artikelių numerius sekančiam užsakymui:
1 vnt. Džiakis Čanas,
1 vnt. Čakas Norisas,
5 vnt. Makleodo dukterys...

Vaivaj rašė...

Man, prašau, Nusivylusių namų šeimininkių ir daktaro Hauso :-)

mika rašė...

Šeimininkės? Tai čia jau bus rinkinys...

Anonimiškas rašė...

Erkiulį man, Erkiulį Puaro!!!:D eina sau, man kaip formelių maniakei labai reik tų jogų :D

Vaivaj rašė...

Taip, Mika, man reikia rinkinio :-)

mama rašė...

Na, biškį gėda, bet kažkodėl nuo pirmo žvilgsnio į meduoliukus pamislijau - kamasutra...

mika rašė...

Normaliai!...

Blog Widget by LinkWithin