2009 m. lapkričio 3 d., antradienis

Dekupažo magija

Kuo arčiau Kalėdos - tuo daugiau knygų apie dekupažą galima rasti knygynuose. Šiandien tarp "Atsisakykite įpročio mirti", "Bikini figūra per 3 savaites" ir "Lietuva tarpukario laikotariu" radau ir

"Dekupažo magiją"! Gražus, solidus leidinys. Išsamūs tekstai, skirtingos technikos, stilingi darbai. Daug nuotraukų, kas labai svarbu pradedančiajam, ir skoningi interjerai, kuriuose panaudoti dekupuoti daikteliai. Atrodytų, elementaru, tačiau randarbių knygos dažniausiai apsiriboja tik darbelių nuotraukomis fotostudijoje - baltas fonas ir akinamai balta šviesa, nukreipta į objektą... Gal dėl to vis dažniau tenka girdėti klausimą "o kaip atrodo dekupažas interjere?". Pavartykite šią knygą, ir pamatysite. Man patiko!

Knygos autorė - Rima Aidietė.
Leidykla - Alma Litera.
Kaina: 39 Lt.

8 komentarai (-ų):

medula rašė...

Pagaliau dekupažo knyga, kuri priartinta prie vartotojo, o ne tik skirta menui prijaučiantiems. Kas iš to, jei žinosi kaip dekupažinti, bet tavo fantazija neneš ką dekupažinti ir kur paskui tai dėti.

mika rašė...

Oi, kai tik paragauji dekupažo, žinok smegenys taip gerai pradeda dirbti, kad atrodo viską nudekupažinsi - staiga prisimeni visas įmanomas dėžutes pas save ir savo artimuosius, ir visus teptukus, kurių nenaudojai nuo pat mokyklos. Beje, labai gerai sunaudojau tamstos dėžikes nuo visokių piniginių, rašiklių ir saldainių. Dar turi?

Puanc rašė...

Suintrigavo pozityvūs atsiliepimai. Turiu pirmąsias dvi dekupažo knygas, trečioji nuvylė, todėl nepirkau, lėksiu vartyti knygynan ketvirtosios.

medula rašė...

eeem... nu tokiam šventam reikalui atkapstysim dar ;)

mika rašė...

Na, pavartyk ir pasakyk Tu savo nuomonę. Man patiko toks visiškai nelietuviškas knygos pateikimas - iki šiol mačiau tik "greitai-greitai-o-tai-dar-kas-nors-išleis" variantą. O čia toks albumas, galima sakyti, almanachas.

Liepukė rašė...

Medula, ar būtina sukti galvą, kur vėliau dėti dekupažo kūrinį? Juk pats kūrybos procesas yra didelis džiaugsmas!

mika rašė...

Tai čia ir yra didžiausia dekupažo esmė - relaksacija. O žiūrėk, kartais tavo darbukai dar ir kitiems patinka :)))
O Medula siuvinėja, ji savo kablį jau "rado":)

Unknown rašė...

kaip tik parėmus alkūnę kaip Mika nuotraukoje ant dekupažo magijos, skaitau kioskelio temą. Puiki knyga, ir tikrai kurta ilgai. Geros knygos greitai neiišsirita....
Nuotraukose matosi žydintis sodas, tai galima įsivaizduoti, kiek laiko pareikalavo šitas nuostabus kūdikis. Pagalvojau,kad vis tik dieno dovana yra būti pačiai paskutinei :) ..tikiuosi.....

Blog Widget by LinkWithin