2009 m. rugpjūčio 1 d., šeštadienis

Jūros šventė

Dar niekada nebuvo tokia, kaip šiemet. Joje vietoj alaus ir duonos su česnaku padavė... burlaivių! Apeiti apie 100 burlaivių ekspoziciją uosto teritorijoje su trumpais sustojimais mums prireikė apie 5 valandų. Tai - nepakartojama. Dar ne vėlu - jei tik galite, būtinai apsilankykite Klaipėdoje - burlaiviai čia bus iki pirmadienio!





10 komentarai (-ų):

Miglė rašė...

pati nuostabiausia ir tinkamiausia atributika jūros šventei, kokią tik būtų galima sugalvoti ;]
mm... o jau laivų gražumas, orumas.. kelia kažkokį nepaprastą jausmą, kvepiantį praeitimi

Vaivaj rašė...

Mika, pamojuok už mus gražiesiems burlaiviams :-)
Jei jau taip atrodo foto, tai kaip atrodo realiai? Žavu...

mika rašė...

Vaivaj, gal dar spėsit ir jūs pro šalį užvažiuoti? O realiai jausmas ir įspūdis... Jaučiausi kaip ne ant Lietuvos. Ir žmonės, ėjo, aikčiojo, fotografavosi, ir net alaus nereikėjo - jokių girtų ir besikeikiančių... Ši diena buvo nepaprastai ilga. Jei galėčiau, dar ir rytoj eičiau. Taip turėtų būti uoste visada. Bent pusės man laivų užtektų!

Petit Moris rašė...

nu gi nieko geriau sugalvot nebegalėjo, labai puikiai atitinka jūros šventę, tik Mika savo postu užbėrė druskos ant žaizdos, nes šiais metais jokių prošvaisčių sudalyvauti nėra. ir taip keista, tai pirmieji metai, kai manes ten nebus, ir reiškia mano auskarų kolekcijos nepapildys dar viena pora auskarų (:
na, bent tiek gerai, kad vaizdai nuostabūs ir atgaivina akį.

Anonimiškas rašė...

O vaizdai tai nuostabūs... Niekada nesu buvusi Jūros šventėje ...gal kada nors sudalyvausiu... o dabar pasitenkinu nuotraukomis ir įspūdžiais :)

Rima rašė...

Šiemet jūros šventė - tikra jūros šventė. Tiek daug laivų vienoj vietoj atrodo neįprastai Klaipėdoj :D
Mes ryt važiuosim išlydėt išplaukiančių laivų. Su išskleistom burėm turėtų atrodyt nerealiai:)

mika rašė...

Tai jau tikrai - ir dar nežinia, ar kada į Klaipėdą užsuks tiek burlaivių - renginys ne kasmetis. O juk tokios ir turėtų būti Jūros šventės - su laivais, o ne su baronkom ir mediniais šaukštais. Pavydžiu tiems, kas rytoj stebės burlaivių atsisveikinimą - iš Smiltynės ar nuo molo - ypač įspūdingai turėtų atrodyti "von Hymboldt" - su smaragdo žalumo burėmis!

medula rašė...

Įspūdinga be galo. Nepatikėčiau kad tai Klaipėdoje, tokia egzotika.. o į laivų vidų leisdavo pažiūrėti užeiti?

mika rašė...

Taip, kai kurie leido pas save ekskursijas. O aš vis galvoju - kas bus su žmonėmis, kurie šiemet pirmąkart dalyvavo šventėje? Juk jie ir kitais metais tikėsis išvysti kažką panašaus? O laivų tai nebus?

Anonimiškas rašė...

siaubingiausiai pavydžiu ir labai gailiuosi, kad šiemet negaliu ten būti :(

Blog Widget by LinkWithin