2011 m. kovo 19 d., šeštadienis

Indrės lauktuvės iš Rietavo

Kiosko skaitytoja atsiuntė reportažą iš jos kelionės į Rietavo turgų ir naudingos informacijos vykstantiems senienų ieškoti prie jūros. Ačiū Indrei, o mes skaitom jos reportažą:

"Šį sekmadienį nusprendėme pirmąsyk aplankyti Rietavo turgų. Radome ne iš karto, važiavome nuo Palangos, pasukome ne ten, po to suklaidino vienas ženklas. Grįžome, pasiklausėme, dar pasiklausėme, ir radom :) Daug mašinų judėjo panašia kryptimi ir pamatėm didžiuuulį turgų. Oras buvo žvarbus, viskas pašalę, tai turguje ne vaikščiojom, o slidinėjom.

Movėm tiesiai į sendaikčių pusę. Ir ten po truputį viską apėjom :) Kažkaip pasirodė niekučių nelabai daug, daugiau stambių niekalų, buities rakandų, be abejo baldų, dviračių, slidzių, indų ir kitokių senienų.

Prisegu pirkinius: trys plokštelės - dvi “Pink Floyd” ir "Prince", bei įdomi dėžutė-spintelė, kurią tik užmačius pagalvojau, kad labai tiks dovanų mamai, kuri turi (ir vis ją pildo) mažų ąsotelių kolecija :) Tai va galės susidėti į šitą spintukę.


Plokštelės kainavo po 15 Lt, pardavėjas labai nenorejo derėtis, nuleido porą litų nuo bendros sumos :) Spintutė kainavo 20 Lt, be derybų pirkau :)


INDRĖ KLAUSIA: gal kas iš skaitytojų žino, kam tokia spintelė galėjo būti naudojama pirmame jos gyvenime? Pamiršau pasiklausti pardavejo...

INDRĖ PATARIA VAŽIUOJANTIEMS Į PALANGĄ:
Beje, Palangos tiltas remontuojamas ir uždarytas, jūra smagiai užšąlus. Beveik kiek užmato akis matosi baltas ledas arba jo sangrūdos!

Palangoje yra dvi sendaikčių parduotuvėlės į kurias visada užeinu, kai būnu. Pirmoji yra Basanavičiaus gatvėje, einant jūros link dešinėje, vidury kažkur. O antroji Kretingos g. (jei neklystu), einant link jūros, netoli autobusų stoties.

Basanavičiaus parduotuvėlė kiek didesnė, yra baldų, ir visokių idomesnių rakandų, o Kretingos g. paprastesnė, daugiausia indai ir maži niekučiai, ir kainos mažesnės."

Blog Widget by LinkWithin